Goedkope Schoenen Bestellen,Dames & Heren Flip Flop Slippers/Sandalen/Pumps Sale Online
flip flop slippers
 
Valuta:

PrivacybeleidWe zijn toegewijd aan het maken van uw ervaring op onze site leuk en lonend. De volgende privacybeleid alleen van toepassing op onze site en informatie van onze klanten online verzameld via onze site. Uw privacy is erg belangrijk voor ons en absoluut vertrouwelijk. onze site respecteert en beschermt de privacy van haar bezoekers. In dit document leggen we uit hoe we de informatie die u ons gebruiken.

Als we ons privacybeleid te werken, zullen alle herzieningen worden geplaatst op deze pagina. Wij behouden ons het recht voor om te allen tijde het privacybeleid te wijzigen.

Het verzamelen van uw gegevens

Persoonlijk identificeerbare informatie kunnen onder meer informatie die u ons te bieden door het opvragen van informatie bij de registratie voor speciale aanbiedingen of programma's of bij aankoop van producten online. Dit kan uw naam, adres (inclusief factuur- en afleveradres), telefoonnummer, e-mailadres, de organisatie, de stad, de staat en postcode. We kunnen deze informatie te verwerken en orders gebruiken om contact met u over de status van uw bestelling en om u contact op te nemen met de antwoorden op uw vragen, of om informatie over nieuwe en spannende producten, diensten, promoties en corporate-gerelateerde informatie te verstrekken. We kunnen mailings, telefoontjes en e-mails te gebruiken om u te contacteren.

U kunt ook een account via onze site op elk gewenst moment te creëren door het verstrekken van uw e-mailadres en het creëren van een uniek wachtwoord. Een account is niet verplicht om onze site te bezoeken of om een ​​bestelling te plaatsen op onze site. Het creëren van een account kunt u orderinformatie, bestelhistorie, spoor status van uw bestellingen op te slaan. Voor uw privacy en veiligheid, hebben we geen credit card nummers op te slaan in uw account. U kunt op elk moment wijzigen opgeslagen accountgegevens. Ga hiervoor naar de pagina Uw account inloggen met uw e-mailadres en wachtwoord. Niet-persoonlijk identificeerbare informatie wordt verzameld zonder enige directe associatie met u specifiek. In het normale verloop van het gebruik van onze website, kunnen we informatie over uw gewoonten en het gebruik van onze sites te verzamelen.

Een IP-adres is een nummer dat wordt toegewezen aan uw computer wanneer u gebruik maakt van internet. Webservers identificeren uw computer automatisch door zijn IP-adres. onze site verzamelt IP-adressen voor het systeem bestuurlijke doeleinden, om geaggregeerde informatie te melden en controleren het gebruik van onze site. Als we zijn verplicht dit te doen door de wet, bijvoorbeeld naar aanleiding van een gerechtelijk bevel of dagvaarding, zullen we deze IP-adressen te verstrekken aan de juiste instanties.

Delen en Disclosure uw informatie

Agenten, werknemers en aannemers van onze site die toegang hebben tot persoonlijk identificeerbare informatie zijn verplicht om deze informatie op een manier die in overeenstemming is met dit privacybeleid en de hoge normen van het bedrijf te beschermen.

Informatie over u specifiek zal niet worden gebruikt voor andere doeleinden en wij zullen de door u gevraagde van onze site services uit te voeren.

We zullen niet verkopen of uw persoonlijk identificeerbare informatie verhuren aan iedereen op elk moment.

We zullen geen persoonlijke informatie dan wat nodig is om ons te helpen in het leveren aan u de door u gevraagde services niet gebruiken.

We kunnen persoonlijk identificeerbare informatie te sturen over u aan andere organisaties bij:

We hebben uw toestemming om de informatie te delen.

We moeten uw informatie om het product of de dienst die u hebt gevraagd te delen.

We zijn verplicht om dit te doen door de wet.

U kunt deze bestanden van uw computer te verwijderen op elk gewenst moment. U kunt uw web browser zo instellen dat u een melding als deze informatie over op uw computer worden geplaatst, en kunt u de optie in uw webbrowser om het te weigeren kiezen. Als u de informatie te weigeren, kunt u niet in staat zijn om volledig gebruik te maken van de eigenschappen maken op onze website.

Als u vragen, suggesties of opmerkingen over onze producten of diensten kunt u contact met ons opnemen.

Terug